Senki sem edzi meg a fémet jobban, mint mi. Ezért csináljuk ezt mi magunk.

Senki sem edzi meg a fémet jobban mint mi. Ezért csináljuk ezt mi magunk.

Hosszú élettartam, biztonságos alkalmazás, és rendkívüli terhelhetőség, – egy szerszám az ilyen igénybevételeket csak akkor képes teljesíteni, ha alkatrészei tökéletesen vannak megedzve.

Rems

Saját edzőműhelyeink fontos alapköve a REMS szerszámok minősége. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalat a REMS minőségi szerszámoknak fontos Know-how-ja és titka. A speciális hőkezelés a szilárdságnak és a szívósságnak a kombinációjához vezet és különösen hosszú élettartamot eredményez, mint pl. a menetvágó pofáknál, vágókerekeknél, és présfogóknál. A hőkezelési folyamat felügyelete és állandó jegyzőkönyvezése nagyteljesítményű számítógépes technika segítségével történik. Ez teszi lehetővé az egyenletesen magas termékminőség elérését.

A saját edzőműhely fontos részét képezi a Know-how-nak és a REMS minőségi szerszámok titkának.

Rems

A bevált, és magas minőségű REMS menetmetsző kések, szívós, különösen edzett speciális acélból készülnek.

Rems menetmetsző kés

A speciális követelmények között alkalmazott REMS vágókerekeket a különböző anyagokhoz fejlesztették ki. Különösen a speciális edzési folyamat döntő a REMS vágókerekek hosszú élettartamát illetően.

Rems vágókerék

Az edzés művészete: megteremti az extrém terhelésű, a legnagyobb igénybevételre szolgáló alkatrészeket.

Rems préspofa

Made in Germany. A saját gépgyár a Stuttgart melletti Waiblingenben, a német High-tech-ipar központjának közepén találhatók. Ott a kutatás és a fejlesztés, a termelés és a minőségbiztosítás számára a legmodernebb berendezések és készülékek állnak rendelkezésre. Ehhez jönnek az eredetileg magas képzettségű munkatársak, akik részben már 4. generációként dolgoznak az REMS-nél. Ők rendelkeznek azzal a speciális tudásszinttel és tapasztalattal, ami a minőségi termékek gyártásához elengedhetetlen.

A minőség a REMS számára messze többet jelent a mérési pontosságnál és a működésnél. Ez egy széleskörű minőségbiztosítási rendszerre támaszkodik, amely már a piacon történő igényfelmérésnél kezdődik, a terméket a fejlesztés és a gyártás alatt elkíséri, és szisztematikus minőséganalízissel zárul a piacon. Ezen kívül a gyártási folyamatok minőségét a vizsgáló intézetek, amelyek megadják a GS-vizsgálati jelet, rendszeresen felügyelik és igazolják.

Az összes REMS termék megfelel a biztonsági- és balesetmegelőzési előírásnak és teljesíti a mindenkor illetékes, az EU irányelvek rendelkezéseinek megfelelő európai szabványokat. Kiegészítésképpen – néhány biztonságilag nem lényeges kéziszerszám kivételével – az összes REMS termék független vizsgáló intézet által bevizsgált és engedélyezett. Ezáltal minden REMS termék különösen magas színvonalú munkabiztonságnak, működési biztonságnak és üzembiztonságnak felel meg.

Rems szerszám

Az állandó folyamat-innovációk és a nagy teljesítményű CNC-gyártórendszerbe történő beruházások gondoskodnak arról, hogy a REMS termékek világszerte a legjobbak közé tartozzanak.

Rems szerszám

A rugalmas összeszerelő sorok mindenkor lehetővé teszik a REMS számára, a a különféle ügyféligényhez történő alkalmazkodást.

Rems szerszám

A teljes gyártási folyamat alatti szorosan definiált vizsgálati időintervallumok és a sikeres összeszerelést követő széleskörű működési- és biztonsági vizsgálatok biztosítják, hogy a gyárat hibás termék ne hagyhassa el.

 
Létrehozva
2014. április 4. 10:57