REMS radiál présgép Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros

Ár
REMS radiál présgép Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Megrendelését ingyenesen házhoz szállítjuk az ország egész területére!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros présgép
 
Univerzális, kézre álló elektromos szerszám, lekapcsoló jelzéssel, valamennyi járatos présfitting-rendszer préskötésének létrehozásához. Akku és hálózati üzemmódra.
 
Préskötések  Ø 10 – 108 mm
 
Másodperceken belüli, biztonságos préselés. Automatikus lekapcsolás. A présfogó automatikus reteszelése.
 
REMS Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros présgép rendszerelőnye
 
Csak egyfajta présfogó és más gyártmányú alkalmas radiál prés van az összes REMS radiál préshez (a REMS Mini Press ACC kivételével). Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiál préshez is. Ezért egyszerűen és olcsón rraktározható.
 
REMS Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros présgép felépítése
 
Kompakt, kézre álló, könnyű. A meghajtó gép, akkuval együtt csak 4,3 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. Optimális súlyeloszlás az egykezes kezelés érdekében. Ergonómiai kialakítású ház, fogantyú-mélyedésekkel. Forgatható présfogó-befogás. Az automatikus reteszelés biztosítja a présfogó biztos felfekvését. Más gyártók megfelelő présfogóihoz/préshurkaihoz is. akkumulátoros, és hálózati üzemelésére. Elektronikus töltési szint kontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltőttségi szint mutatóval 2-színű LED-del. Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. A présfogó teljes lezárásával kifogástalan préselés hajtható végre. A préselési folyamat befejezését követően akusztikus lekapcsoló jelzés kiadása. A présfogó a visszafutásra történő átkapcsolásig zárva marad. A helyes préselés megtekintéses ellenőrzése (teljesen zárt présfogó) ezért kifogástalanul lehetséges.
 
REMS Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros présgép meghajtása
 
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 14,4 V, 380 W leadott teljesítmény, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.
 
Feszültségellátás az akkumulátoros vagy hálózati üzemmódban
 
Li-Ion PLUS Technológia. Nagykapacitású Akku Li-Ion 18 V 3,2 Ah teljesítménnyel, a hosszú teljesítményért. Nagyteljesítményű és könnyű. Akku Li-Ion 14,4 V, 3,2 Ah kb. 330 Viega Profipress DN 15 préselés egy töltéssel. A mélykiütés és a túltöltés ellen beszerelt ellenőrző rendszerrel. A hőmérséklet megfigyelése és ellenőrzése a töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaeffektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltő a rövid töltésidő érdekében. Li-Ion akkumulátor. 230 V hálózati üzemeltetés Li-Ion 14,4 V akkumulátor helyett.
REMS Akku-Press Li-Ion Basic-Pack akkumulátoros présgép
  • Ø 10–108 mm préskötések készítéséhez.
  • Akku Li-Ion 14,4 V, 2,2 Ah
  • Gyorstöltő készülék Li-Ion/Ni-Cd 230 V, 50–60 Hz, 65 W
  • Stabil acéllemez dobozban
Cikkszám
REMS-571013
További REMS termékek
Bruttó ár Rems Préspofa M15 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa M18 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa M22 Ft
Bruttó ár Rems Préspofa M28 Ft
Azonnal elvihető